Med den bästa utsikten över gästhamnen på Marstrandsön, endast 35 minuter från Göteborg, ligger vårt hotell.

Runt omkring oss vilar den lilla pittoreska staden och den bohuslänska skärgården. I denna historiska idyll möts människor året runt från när och fjärran för att njuta, fira och uppleva Bohuslän.
Hotell Villa Maritime ligger mitt på kajen med bästa läge på Marstrandsön. (Det är ju på ön man vill vistas). Vi har 70 fina lägenheter i klassisk marin stil, i form av studios, lägenheter med ett och två separata sovrum. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök och vardagsrum, de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning. Vi har en uppvärmd utomhus pool när våren kommer,  samt bastu och gym som är öppen året om. Vi har även en utmärkt nyrenoverad restaurang med havsutsikt på kajen med plats till max 150 personer inomhus.
Söker du ett konferenshotell strax utanför Göteborg, en plats där du kan njuta av vacker och stimulerande miljö är du varmt välkommen till vår fina ö!

Våra konferenslokaler

Vi har 4 fina konferensrum med modern utrustning. Vår konferenslokal Porto Franko är hypermodern med plats för max 100 personer i biosittning och ligger med med magisk utsikt över hamnen och Marstrands samhälle högst upp på vårt tak.

I alla våra konferenslokaler finns det whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor, PC projektor, fri tillgång till WiFi samt färsk frukt, vatten och godis. Vår konferensvärd tar hand om er under hela er vistelse hos oss!

Vi erbjuder följande rumstyper

Enkelrum

Dubellrum

Dubellrum/lägenhet med 2 sovrum

3-bädsrum/lägenhet med 2 sovrum & 3 separata bäddar

4-bäddsrum/lägenhet med 2 sovrum & 4 separata bäddar

Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök och vardagsrum, de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning.

porto franco

Vår konferenslokal Porto Franco ligger på vårt tak med magisk utsikt över Marstrand för max 100 personer i biosittning.

Exempel på möblering

40
U-bord
80
Skolsittning
100
Biosittning
150
Yta i kvm

Svanen

Vår konferenslokal Svanen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 20 personer i U-bord

Exempel på möblering:

20
U-bord
30
Skolsittning
40
Biosittning
60
Yta i kvm

Måsen

Vår konferenslokal Måsen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 24 personer i U-bord. (Måsen & Tärna ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering:

24
U-bord
30
Skolsittning
40
Biosittning
50
Yta i kvm

Tärnan

Vår konferenslokal Tärnan ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 24 personer i U-bord. (Måsen & Tärna ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering:

24
U-bord
30
Skolsittning
40
Biosittning
50
Yta i kvm

Måsen & Tärnan

En kombination av våra konferenslokaler Måsen & Tärnan som ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal. Lokalen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 30 personer i U-bord. (Måsen & Tärna ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering:

30
U-bord
40
Skolsittning
60
Biosittning
80
Yta i kvm