Hitta hit

Köra bil
Från E6 tar ni av på avfart 82 och kör väg 168 mot Marstrand. Fortsätt på denna väg in i Marstrands samhälle till färjeläget.

Åka kollektivt
Res smidigt med kollektivtrafiken från Göteborg till Marstrand vasttrafik.se
(Bra att veta är att du som rest med kollektivtrafiken till Marstrand också har betalt din färjebiljett från Koön till Marsrandsön som är inkluderat i biljettpriset.)

Färjan till Marstrandsön

Färjan till Marstrandsön från Koön
Färjan tar ca 2 minuter från Koön till Marstrandsön och Hotell Villa Maritime ligger direkt till vänster från färjeläget på Marstrandsön. Färjan till Marstrandsön går 4ggr i timman fram till kl 22, därefter varje halvtimma vid kallelse. Bilar är inte tillåtna på Marstrandsön, men överfart kan ordnas med speciella tillstånd vid behov.

Biljett till färjan
Biljetter köper man i färjekiosken eller i automaten vid färjan. (Kommer du med bussen så är färjeresan över till Marstrandsön inkluderad i bussbiljetten)

Vår parkering

Parkeringsplatser
Vår gästparkeringen finns på Koön i Badhålan, 450 meter tillbaka från färjan. Parkeringsplatsen är ej bokningsbar men finns tillgänglig i mån om plats. Registreringsnummer lämnar ni i receptionen.

*Notera att gästparkeringen bevakas av parkeringsvakter och således är det mycket viktigt att du följer nedan för att undvika p-böter.

När ni närmar er Marstrand ser ni ett stort glashus på vänster sida (Rutgerson Marin). Efter ca 100 m sväng vänster där det står skyltat “BADHÅLAN” och kör längst ner till Villa Maritimes kostnadsfria parkering.

Det är 450 m gångväg till färjan, som tar er till Marstrandsön. Tips: Det kan vara bra att köra ned all bagage till färjan och sedan köra tillbaka och parkera bilen.

VIKTIGT: För att undvika parkeringsbot måste ni ha meddelat oss ert bilregistreringsnummer innan kl 16:00 ankomstdagen. Detta meddelas lämpligast via mail, då inga missförstånd kan uppstå. Mailadress: info@villa­-maritime.se

Om du ej har tillgång till mail, meddela via telefonnummer: 0303­-610 25.

Skulle det vara fullt på vår parkering finns betalparkeringar närmare färjeläget på båda sidor om vägen.

Om hotellet

Wi-Fi på Hotellet
Hotell Villa Maritime har Wi-Fi i hela hotellet för hotellets gäster. Lösenord fås i receptionen.

Restaurang Storm
Restaurangen har öppet året om och har havet som huvudtema. Boka bord kan du göra här.

Pool
Vår uppvärmda utomhuspool är öppen sommartid. Öppettider för poolen är kl 8-20. Barn under 12 år endast med målsman.

Gym/Bastu
Vår Bastu och Gym är öppet året om för hotellets gäster. Meddela receptionen innan om du önskar nyttja bastun.

Avboka din bokning

Avboka din bokning privatpersoner
Vid bokning på färre än fyra nätter skall avbokning ske senast kl 18.00 dagen innan ankomst. Uteblir du utan avbeställning debiterar vi första dygnet (debitering sker i de fall vi inte lyckats hyra ut rummet till annan gäst).

Vid en bokning på fyra nätter eller fler kommer ni få en förskottsbetalning på 50% av bokat belopp snarast erläggas for att bekräfta bokningen. Resterande belopp betalas senast 14 dagar före ankomst.

Om inget annat är överenskommet.

Önskar du avboka din beställning efter det att vi erhållit din förskottsbetalning, återbetalas denna med ett avdrag på 500:­- Avbokar du senare än 14 dagar före ankomstdatum behåller vi hela förskottbeloppet.

Särskillda avbokningsregler: Mellan vecka 22 och 36 kan särskillda avbokningsregler gälla. Detta meddelas i så fall vid bokning.

Om du har frågor beträffande våra regler för bokning och avbokning så är du välkommen att kontakta oss.

Vi tycker så klart att det är jättetråkigt att du vill avboka din vistelse hos oss. Om du istället skulle önska att boka om till ett annat datum så kontakta oss på telefon 0303-610 25 eller mejla till info@villa-maritime.se så hjälper vi dig.

Här finns vi