Menyer

Á la Carte

Huvudrätt

Dagens Fångst
Med smörstekt potatis, räkor, champagne sås, topp med löjrom, grönsparris
Vinförslag: Vinförslag: Chablis ”Dame Nature” 2015  | 110 kr glas, 495 kr flaska

265 kr

Kalvrygg Hängmörad
Med ljummen sallad på bönor och tomat, stuvade kantareller och potatispuré
Vinförslag: Torre del Falasco Valpoliccella Ripasso, Italien | 115 kr glas, 455 kr flaska

295 kr

Räkmacka ”Storm” Delux 180g räkor 
Handskalade räkor, ägg, majonnäs, romansallad, gurka, rödlök, tomat och riven pepparrot serveras på danskt rågbröd från Bergs konditori
Vinförslag: Le Nez Moments Viognier Languedoc, Frankrige | 90 kr
Ölförslag: En kall Heineken | 60 kr

225 kr

Fish & Chips ”hemlagat” eget recept från London 
Friterad torsk serveras med pommes frites, remouladsås, ärtpure och citron.
Vinförslag: Trapiche Estacion Chardonnay, Argentina 80 kr
Ölförslag: Kungahella Red Ale 80 kr

195 kr

Hamburgare ”Storm” 
Angusbugare från Johan i hallen med ost och bacon, serveras med tomat, rödlök, sallad, dressing, saltgurka, tryffelmajonnäs och pommes.
Vinförslag; Lucarelli, Italien, 70 kr
Ölförslag: A Ship Full of IPA,  70 kr

195 kr

Dessert

Créme brûlée
Med färska bär
Dryckesförslag: Brachetto D. Acqui 75 kr

85 kr

Barn-meny fråga personalen.
Allergiker? Vid tveksamheter fråga personalen om innehållsdeklaration.

Under vintern serveras följande:
A la carte-menyn