Menyer

Under denna period serveras A la Carte sommarmeny.
Lunchservering, Skärgårdsbrunch och Söndagsmiddag återkommer med start vecka 35.

A la Carte

Sommarmeny

Ostron Fine De Clair | 35 kr/st
Serveras med citron, tabasco samt vinägrett

Vinförslag: Pic Poul De Pinet, Frankrike | 98/ 465 kr
Bubbelförslag: Bollinger Special Cuvee Brut | 135/ 925 kr

Nykokta Havskräftor 3 st | Dagspris
Serveras med aioli och örtmajonnäs samt nybakat bröd

Vinförslag: Domaine Louis Moreau Chablis,Frankrige 110/ 495 kr

Löjroms Toast m Löjrom från Kalix eller Vänern | 197 kr
Serveras med crème fraiche, rödlök, gräslök, citron och smörstekt toast

Vinförslag: Laroche Bourgogne Reserve, Frankrike | 455 kr

Räkmacka ”Strom” Delux 180g räkor | 195 kr
Handskalade räkor, ägg, majonäs, romansallad, gurka, tomat, riven pepparrot på smörstekt toast

Vinförslag: Le Nez Moments Viognier Languedoc, Frankrige | 89/ 415 kr
Öl Förslag: Kungligt Marstrands öl eller en kall Heineken | 69 kr

Hamburgare ”Storm” | 195 Kr
Högrevsburgare  med ost och bacon vår bbq sås serveras med tomat rödlök sallad dressing salt gurka samt majonnäs och bröd och pommes

Vinförslag: Cóte De Rhone – Gentilhomme,Frankrige 99/ 425 kr

Ceasarsallad | 185 kr
Roman sallad, ceasardressing, parmesan, kycklingfile, bacon, rödlöksringar och krutonger
*Byt ut Kycklingen och bacon med handskalade räkor om så önskas.

Vin Förslag: Coteaux D’aix En Provence Eko Rose,Frankrige 85/335 kr

Krämig Fisk och Skaldjur Soppa | 225 kr
Bas på hemlagad hummerfond, serveras med dagens fisk och skaldjur, nybakad bröd och aioli

Vinförslag: Trapiche Estacion 1883 Chardonnay, Argentina 375 kr

Ångade Blåmusslor | 189 kr
Vitvin, grädde, schalottenlök, fänkål och timjan, nybakad bröd och pommes

Vinförslag:Le Vieux Clos,Frankrige 595 kr

Pasta Marinara | 169 kr
Spagetti, tomatsås, musslor, räkor, Kräftor

Vin Förslag: Ara Single Estate Savignon Blanc, Nya Zeland  135/ 555 kr

Skaldjursplateau (minst för 2 personer) | Dagspris
Burkräftor, färska räkor, 2 Fines de Claires ostron, serveras med aioli, romsås nybakad bröd citron och västerbottenost

Vinförslag: Auxerrois Trois Chateaux Eko, Frankrike 445 kr

Kvällsmeny

(tillägg till lunchmenyn)

Sillbricka | 165 kr
3 sorter sill serveras med västerbottenost gräddfil rödlök gräslök samt knäckebröd

Vinförslag: Öl och Snaps

Torskrygg med Grönsakssalsa | 239 kr
saltkokt småpotatis, säsongens primörer,  tärnad baconcrisp och smörad hummersås

Vinförslag: Domaine De Coussergues Pinot Noir , Frankrike  535 kr

Ryggbiff M/Kappa Serveras Med Grönpepparsås | 275 kr
med råstekt grönsparris, pepparsky, ört smör samt vår primörer smaksat med parmesan och pommes

Vinförslag: Rancho Zabaco Sonoma Zinfandel, USA | 455 kr

dessert

Vanilj och vit choklad pannacotta med färska bär  | 115 kr

Sorbet eller vanilj glass med färska bär | 95 kr